Árak, foglalás

Áraink

Minimum foglalási idő 2 éjszaka.

  • 4 fő esetén: 28.000 Ft/éjszaka/teljes ház
  • 5 fő esetén: 33.000 Ft/éjszaka/teljes ház
  • 6 fő esetén: 38.000 Ft/éjszaka/teljes ház
  • 7-8 fő esetén (pótággyal a nappaliban): 42.000 Ft/éjszaka/teljes ház

  • OTP, MKB, K&H és EDENRED szép kártyát és banki átutalást is elfogadunk.
  • Az ár az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza, amely 18 éves kor felett fizetendő:  300 Ft / fő / éj.
  • Előfoglalás: a foglalás a szóbeli vagy írásbeli megállapodás után három munkanapon belül történik  minimum 1 éjszaka árának befizetésével, banki átutalással vagy SZÉP Kártya előlegfizetéssel.  Az összeg megérkezése / átvétele után válik véglegessé a foglalás. Ha a megállapodás napjához képest három munkanapon belül nem érkezik meg a foglaló, akkor a szállást az adott időszakra ismét szabadnak tekintjük. (Kérjük, hogy jelezze, ha az előleget SZÉP-kártyával utalta, mert az összeg megérkezése ilyenkor hosszabb időt vesz igénybe.)
  • Az előfoglalás lemondása: a tervezett érkezés előtt legalább 7 nappal történő lemondás esetén a foglalót visszautaljuk.
  • A  házat  15 órától lehet elfoglalni és reggel 10 óráig kell elhagyni. Ettől eltérni előzetes egyeztetés után lehetséges a foglalások függvényében.

Tájékoztató a szállás elfoglalásakor kötelezően elvégzendő okmányellenőrzésről és beolvasásról

2021 szeptemberétől a vendégadatok okmányolvasóval történő rögzítése a szálláshelykezelő szoftverekben, valamint azok továbbítása a VIZA rendszer számára minden magyarországi szálláshelyen, típustól és a férőhelyek számától függetlenül kötelező.

A vendégadatok okmányolvasóval történő rögzítése minden magyarországi szálláshelyen, típustól és férőhely-számtól függetlenül kötelező. A szálláshely-szolgáltató a VIZA rendszerhez történő csatlakozás folyamatát 2021. január 1. napjától köteles megkezdeni, míg az adatok továbbítására 2021. szeptember 1. napjától köteles. A csatlakozás elmulasztása esetén a kereskedelmi hatóság 2021. szeptember 1. napjától követően a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény 6/D. §-a szerinti jogkövetkezményeket alkalmaz.

A szálláshely-szolgáltatók által használt eszközök és a VIZA rendszer a beolvasott okmányok képét nem tárolja.

Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

https://vizainfo.hu/Sukorói Öreghegyi Vendégház Házirendje

Kedves Vendégeink!

Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat náluk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, haladéktalanul forduljanak hozzánk bizalommal (+36 20 9710247). A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

Dohányzás

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a teraszokon és az udvaron szabad a dohányzás! Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.

Szobák, berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a házigazdának, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az átadott kulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

A teraszon lévő árnyékolót csak szélmentes időben lehet használni, kitekerni, mert nagyobb szél jelentős kárt tehet benne. Amennyiben a szálláshelyet napközben elhagyják, kérjük az árnyékoló feltétlen betekerését. Az árnyékolóban esetlegesen bekövetkező károsodást a Vendégek kötelesek megtéríteni.

Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék!

Szemételhelyezés, kezelés

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában, szobáknál pedig a fürdőszobában elhelyezett szemetesekben lehetséges. Gyűjtő kuka a lenti fedett teraszon található. Kérjük a szelektív szemetet a szelektív gyűjtőedénybe helyezzék a rajta lévő feltételeknek megfelelően.

Tűzrakás-bográcsozás, grillezés

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére. Tüzet őrizetlenül hagyni TILOS! A grillsütő használata csak faszénnel történhet. Sütés után az izzó faszenet a grillsütőből kiönteni TILOS, meg kell várni míg teljesen leég.

A szomszédok és a falu nyugalma

A békés közösségi együttélés érdekében kérjük figyeljenek szomszédok nyugalmára is. Kérjük kerüljék a teraszon való hangos zenehallgatást a nap minden időszakában, továbbá 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

Sukoró Község Önkormányzatának 4/2020. (VII.8.) számú a „közösségi együttélés alapvető szabályairól” szóló rendeletében és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény foglaltakat szerint az ingatlan bérlőjének, haszonélvezőjének (mindenkori használójának) kötelessége, hogy tartózkodjon minden olyan magatartástól, ami szükségtelenül zavarja a környezetében lakókat, szomszédokat.  A fentiek megsértéséből származó jogkövetkezményeket továbbhárítjuk a bekövetkezés időpontjában a Vendégháznál megszálló vendégekre.

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!