Foglalás

Amennyiben Vendégházunk megtetszett Önnek az alábbi elérhetőségeken kereshet minket foglalással kapcsolatban:
– Telefon: +36 20 / 971 0247
-emial cím: oreghegyivendeghaz@gmail.com

Foglalási feltételek:
– minimum 2 éjszaka foglalható a szabad időszakok függvényében
– foglalás esetén 2 napon belül előlegként 1 éjszaka árát kérjük előre fizetni. A foglalás az előleg beérkezésével válik rögzítetté
– lemondás esetén az érkezés előtti 10. napig az előleg visszajár, ez követően az előleget nem tudjuk visszafizetni
– SZÉP kártya (OTP, K&H, MBH) elfogadóhely vagyunk és az előleg is fizethető SZÉP kártyáról

Árak:
Szállás díjak:
– 1 -4 fő érkezése esetén 38.000 Ft/éj,
– 5 fő érkezése esetén 42.000 Ft/éj,
– 6 fő érkezése esetén 45.000 Ft/éj,
Az árak változtatásának jogát egyedi ajánlatok esetében fenntartjuk.

Sukorón az Idegenforgalmi adót a 18. életévüket betöltött személyeknek kell megfizetni, melynek összege 500 Ft/fő/éj. Ez a díj a szállásdíjon felül fizetendő.

Foglaltsági naptár

HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

A foglalással együtt a Vendégek elfogadják az Öreghegyi Vendégház alábbi házirendjét:

Sukorói Öreghegyi Vendégház Házirendje

Kedves Vendégeink!

Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat náluk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, haladéktalanul forduljanak hozzánk bizalommal (+36 20 9710247). A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

Dohányzás

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a teraszokon és az udvaron szabad a dohányzás! Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.

Szobák, berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a házigazdának, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az átadott kulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

A teraszon lévő árnyékolót csak szélmentes időben lehet használni, kitekerni, mert nagyobb szél jelentős kárt tehet benne. Amennyiben a szálláshelyet napközben elhagyják, kérjük az árnyékoló feltétlen betekerését. Az árnyékolóban esetlegesen bekövetkező károsodást a Vendégek kötelesek megtéríteni.

Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék!

Szemételhelyezés, kezelés

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában, szobáknál pedig a fürdőszobában elhelyezett szemetesekben lehetséges. Gyűjtő kuka a lenti fedett teraszon található. Kérjük a szelektív szemetet a szelektív gyűjtőedénybe helyezzék a rajta lévő feltételeknek megfelelően.

Tűzrakás-bográcsozás, grillezés

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére. Tüzet őrizetlenül hagyni TILOS! A grillsütő használata csak faszénnel történhet. Sütés után az izzó faszenet a grillsütőből kiönteni TILOS, meg kell várni míg teljesen leég.

A szomszédok és a falu nyugalma

A békés közösségi együttélés érdekében kérjük figyeljenek szomszédok nyugalmára is. Kérjük kerüljék a teraszon való hangos zenehallgatást a nap minden időszakában, továbbá 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

Sukoró Község Önkormányzatának 4/2020. (VII.8.) számú a „közösségi együttélés alapvető szabályairól” szóló rendeletében és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény foglaltakat szerint az ingatlan bérlőjének, haszonélvezőjének (mindenkori használójának) kötelessége, hogy tartózkodjon minden olyan magatartástól, ami szükségtelenül zavarja a környezetében lakókat, szomszédokat.  A fentiek megsértéséből származó jogkövetkezményeket továbbhárítjuk a bekövetkezés időpontjában a Vendégháznál megszálló vendégekre.

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!